(Website onder constructie)
Welkom bij Lichtpunt, verheldering & inzicht.
Voor coaching, begeleiding, advies, supervisie ouderbegeleiding, familie- organisatie- en opvoedopstellingen.

Soms heb je het gevoel de balans kwijt te zijn. Oude thema's kunnen de kop op steken of er kunnen dingen zijn die je meemaakt (privé of in werk) die je diep raken. Ik kan met je meekijken en je helpen bij het vinden van een nieuw evenwicht.

Als je ergens tegenaan loopt en iemand nodig hebt die je helpt een doorbraak te realiseren, als je wilt groeien en meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen, dan kan ik je helpen.
Ik kan met je meekijken voor alles wat in de breedste zin met het leven te maken heeft. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het onderzoeken van je persoonlijke grenzen, het nemen van beslissingen, zelfacceptatie en persoonlijke groei. Maar ook kan ik je begeleiden als je vastloopt in je relatie of op je werk, bij stress, onzekerheid en angst, bij twijfels over je ouderschap, tijdens of na een scheiding of bij het onderzoeken van een nieuwe stap die je wilt zetten in je leven.
Als mens leer je jezelf kennen in de ontmoeting met anderen.

Ik loop een tijdje met je mee, luister naar je verhaal en ga, samen met jou, op zoek naar oefeningen, interventies en/of rituelen die kunnen helpen bij het vinden van antwoorden die passen bij jouw vraag.
Ik ga ervan uit dat ieder gedrag wordt gedreven door een positieve intentie. Door zicht te krijgen op deze intentie komt er keuzevrijheid en ruimte voor alternatieven.
Ik maak gebruik van verschillende coachtechnieken, interventies en modellen uit de Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), en systemisch werken, familie- organisatie-opvoedopstellingen, ademhalingstechnieken, meditatie en visualisatie-oefeningen.
Systemisch Werk is een methode om snel tot de persoonlijke/onderliggende kern van een probleem te komen. Met behulp van een opstelling kom je in de ervaringslaag van waaruit je een nieuwe bevrijdende ‘oplossing’ kunt vinden. Een systemische opstelling kan individueel (met vloerankers) en in een groep. Ook is een tafelopstelling mogelijk.
Ik werk graag praktisch en doelgericht en afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen. De trajecten zijn over het algemeen kort en krachtig. De communicatie is eerlijk en duidelijk, de sfeer ongedwongen en vertrouwelijk.

Wil je graag een afspraak maken voor een begeleiding of vraag je je nog af of het iets voor je is? Je bent welkom in mijn praktijk in Haarlem.
Neem gerust contact op: 06-41014000
contact@josekoster.nl
of maak gebruik van het contactformulier
Voor contactinformatie klik hier.