Gratis Webinar Systemisch kijken naar gezinnen - Jose Koster

Gratis Webinar
Systemisch kijken naar gezinnen

Meld je hier aan voor het Gratis Webinar: Systemisch kijken naar gezinnen.

Donderdagmiddag 6 juni 2024

16:00-17:006

    • Werk je rondom jeugd en gezin en wil je graag weten hoe je door een systemische bril kunt kijken naar opvoed- en gedragsproblemen?
    • Wil je leren welke dynamieken spelen in de onderstroom van een gezin, en welke interventies je in kunt zetten om hardnekkige patronen te doorbreken

Wie ben ik?

Mijn naam is José Koster en ik noem mijzelf ouderschaps- en communicatiedeskundige.

Ik doceer, train en coach beroepskrachten in het onderwijs, welzijn en zorg, in de (onderlinge) communicatie en de omgang met ouders. Ik ben werkzaam als (Master)trainer van diverse landelijke interventies en het transformatieprogramma ‘het Begint Bij Mij’ Daarnaast ben ik werkzaam als geregistreerd supervisor (LVSC) en heb ik een praktijk voor (relatie-) coaching.

Ik ben geschoold in Systemisch werk, NLP, Transactionele Analyse, Gestalt, EFT en Motiverende gespreksvoering. Ik heb ruime ervaring en kennis over o.a. ouderschap & opvoedondersteuning; pleeg-, stief-, adoptie ouderschap, migratie; LVB; detentie; en (jeugd-)zorg.ben werkzaam als Trainer, Opleider, Supervisor (LVSC) (relatie)coach,
(Master)Trainer. Mijn specialisatie ligt op het gebied van onderlinge
communicatie, transformatie en de psychologie van ouderschap.

 

Mensen fascineren mij. Wat gaat er in iemand om? Waarom doen mensen wat ze doen? Wat gebeurt er tussen mensen in de ontmoeting? Wat maakt dat er vaak een verschil is tussen wat mensen verlangen en wat ze doen? Wat zet mensen aan tot transformatie? En hoe werkt dat bij mijzelf? Omdat iedereen zo verschillend is en omdat er in iedere ontmoeting iets nieuws ontstaat blijft dit altijd boeiend. Deze interesse heeft mij ertoe gedreven mijzelf te ontwikkelen in het persoonsgerichte werk.

Mijn aanbod

Aanbod voor
ouders en opvoeders

Persoonlijke ontwikkeling

Aanbod
voor professionals